DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Genel
  • BAŞKAN YILDIZKAYA HANIMEFENDİLERİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN YILDIZKAYA HANIMEFENDİLERİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

ABONE OL
27 Mart 2021 20:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN YILDIZKAYA HANIMEFENDİLERİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya eşi Şaduman Yıldızkaya ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehir merkezinde hanımefendilere çiçek takdim ederek Kadınlar Günü’nü kutladı. Ziyaretlerine Polatlı Belediyesi’nde çalışan kadın personellerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; eşi Şaduman Yıldızkaya ile birlikte Necip Fazıl Parkı’nda ve Cumhuriyet Meydanı’nda hanımefendilere karanfil dağıttı. Konuya ilişkin açıklamasında Türkiye’de kadına yönelik şiddetin son bulması temennisinde bulunan Başkan Yıldızkaya; “Karşılıksız sevginin, şefkatin ve emeğin sembolü kıymetli hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Ülkemizde kadına karşı şiddetin artık son bulması dileklerimle; başta şehit annelerimiz olmak üzere başımızın tacı tüm hanımefendilerin Kadınlar Günü Kutlu Olsun.” Cümlelerine yer verdi.

MHP’Lİ KADINLAR KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MESAJLAR VERDİ

Başkan Yıldızkaya ile eş zamanlı olarak Polatlı’da faaliyet gösteren tüm kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri; Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Oğuzlar ve Polatlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Harman tarafından ziyaret edildi. Kadın Kuaförleri ve Güzellik Merkezlerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak hanımefendilere çiçek takdim eden Oğuzlar ve Harman; ‘Kadınlar Güçlensin, Türkiye Büyüsün’ sloganıyla kadına yönelik şiddete karşı ortak mesaj verdi.

OĞUZLAR; “KADINLAR MİLLETİMİZİN RUHUDUR, BAŞ TACIDIR”

Anlamlı ziyaretlerin ardından konuya ilişkin açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Oğuzlar; “Kadınlar olarak artık bir hanımefendiye el uzatan, dil uzatan, kanına ve canına kast eden kimseye tahammülümüz yoktur. Ülkemizde günden güne artış gösteren kadına şiddet olaylarının ivedilikle son bulmasını, faillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Ailesine katkı sağlamak uğruna hünerli elleriyle, şehit evladını vatan toprağına uğurlarken döktüğü gözyaşlarıyla, umudun hiç eksik olmadığı bakışlarıyla, duanın ve iyi dileklerin çağlayan gibi aktığı sözleriyle kadınlar milletimizin ruhudur, baş tacıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere; her şeyin en güzeline layık olan tüm kahraman Türk kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.” Şeklinde konuştu.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.