DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Genel
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
27 Mart 2021 20:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımız toplumumuzun temel taşlarıdır. Günlük hayatımız içerisinde annelerimiz, kız kardeşlerimiz, hayat arkadaşlarımız ve dert ortaklarımız olan başımızın tacı hanımefendiler; sevginin, şefkatin ve emeğin vücut bulmuş halidir. Dünya üzerinde yaşam var olduğu günden bu yana kadınlarımız hayatın temelini oluşturmuşlardır. Kadınlar, binlerce yıldır bizim eksik yanlarımızı tamamlamış; tarihteki tüm uygarlıkların anneleri olarak, hayatımızın vazgeçilmez öğeleri olduklarını ispatlamışlardır.

Kahraman Türk kadını; ilk Türk devletinden bu yana devlet yönetiminde daima erkeğin yanında yer almış ve gereken saygınlığı görmüştür. Başımızın tacı hanımefendiler Cumhuriyetimizin kurulması ile birlikte toplumsal hayattaki yerini ve konumunu sağlamlaştırmıştır. Şanlı tarihimize ismini altın harflerle yazdıran kadın kahramanlarımız, günümüze ışık tutmuş ve hanımefendilerin siyasette, sanatta, bilimde, hukukta kısacası hayatın her alanında büyük başarılara imza atmalarına öncü olmuşlardır. Polatlı Belediyesi olarak çalışmalarımızda ve projelerimizde her zaman hanımefendilerin görüş ve önerilerine ayrıcalık tanıyoruz. Şehrimizde kadınlarımızı iş sahibi yapıyor, şehrimizin ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlıyoruz. Hizmete açtığımız Şehit Seher Yaşar Hanımlar Konağı ile kadınlarımızın aralarındaki birlik ve beraberliği pekiştirerek, onlar için sosyal hayatta rahatça vakit geçirebilecekleri bir alan inşa ettik. Pozitif Ayrımcılık anlayışı ile yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizle bize birer yaşam hediye eden hanımefendilerin mutluluklarını taçlandırıyoruz.

Bu vesile ile günümüzde kadınlarımıza karşı artarak devam eden talihsiz şiddet olaylarını kınıyor ve tümüyle son bulmasını diliyorum. Başta şehit anneleri ve kıymetli eşleri olmak üzere; bizleri var eden, ekmeğimizi, dertlerimizi, mutluluğumuzu paylaştığımız başımızın tacı tüm kıymetli hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, bu güzel günün hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Mürsel Yıldızkaya

Polatlı Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.