DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Polatlı’nın sorunları, İYİ Parti’nin takibinde

ABONE OL
27 Mart 2021 10:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan dün İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile bir görüşme gerçekleştirerek Polatlı’nın sorunlarını ve taleplerini iletti. Aydın, Polatlı’nın sorunlarının takipçisi olduklarını belirtti.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Durukan şunları söyledi:
“25 Mart 2021 perşembe günü saat 13:30 da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat işleri başkanı Sayın Koray Aydın beyle İYİ Parti Genel merkezinde görüşme yaptık .Başta ekonomik kriz olmak üzere ülke sorunlarına değindikten sonra , Polatlımızın sorunlarını ve taleplerini dile getirdim .İYİ Parti ilçe teşkilatımızın çalışmalarını aktardım .Polatlı çiftçisinin sorunlarını ilettim .Ekonomik kriz ve pandemi nedeniyle Polatlı esnafının sıkıntısını dile getirdim .Polatlının su ve asfaltlama sorununa değindim .Sayın Koray Aydın beyin Polatlıyı yakınen tanıdığını ve Polatlının sorunlarına vakıf olduğunu gördüm .Polatlının sorunlarının çözümü konusunda çalışmalar yaptığını ve yapılan çalışmaların takipçisi olduğunu gördüm .”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.