DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • TÜBİTAK BAŞKAN YARDIMCISI BEKİR ÇENGELCİ BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

TÜBİTAK BAŞKAN YARDIMCISI BEKİR ÇENGELCİ BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

TÜBİTAK BAŞKAN YARDIMCISI BEKİR ÇENGELCİ BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
27 Mart 2021 20:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜBİTAK BAŞKAN YARDIMCISI BEKİR ÇENGELCİ BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkan Yardımcısı Bekir Çengelci İç Anadolu Bölgesi’nin en kapsamlı bilim merkezi olarak her yıl binlerce öğrenciyi bilimin mucizevi dünyası ile buluşturan Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi ve Uluğ Bey Gökevi’ni ziyaret etti. 

TRT EBA TV üzerinden yayınlanan derslerin çekimlerinde stüdyo olarak kullanılan ve Türkiye’de bir çok bilim projesine uygulamalı olarak destek veren; içerisinde bulunan planetoryum, teleskop setleri ve deney setleri ile bir çok dersin uygulamalı olarak anlatılmasına imkan sunan Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Keskin ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Murat Kurt’un kendisine eşlik ettiği ziyarette Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi hakkında bilgi alan TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkan Yardımcısı Bekir Çengelci; merkez içerisinde bulunan planetaryum ve deney setlerini inceledi. Polatlı Belediyesi Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyarette incelemelerde bulunan TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkan Yardımcısı Bekir Çengelci yapılan çalışmalardan dolayı Polatlı Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.