DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Genel
  • ÜCRETSİZ DİŞ TARAMASI POLATLI BELEDİYESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞINDA BAŞLIYOR

ÜCRETSİZ DİŞ TARAMASI POLATLI BELEDİYESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞINDA BAŞLIYOR

ABONE OL
27 Mart 2021 20:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÜCRETSİZ DİŞ TARAMASI POLATLI BELEDİYESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞINDA BAŞLIYOR

Polatlı Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ortaklığında imzalanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilecek ücretsiz diş taraması ve diş sağlığı eğitimleri 17 Mart Çarşamba günü Polatlı’da başlıyor.

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kaan Orhan ve Sosyal Sorumluluk Projesi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Bora Akat tarafından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı olarak imzalanan protokol kapsamında Polatlı’da yapılacak olan diş taraması ve diş sağlığı eğitimleri 14 Nisan tarihine kadar devam edecek.

TARAMA ÖNCESİ HES KODU UYGULAMASI YAPILACAK

17 Mart – 14 Nisan tarihleri arasında her hafta yalnızca Çarşamba günleri Polatlı Belediyesi tarafından şehir merkezinde kurulacak tarama istasyonlarında Ankara Üniversitesi’ne bağlı uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilecek olan tarama ve diş sağlığı eğitimleri ile Polatlılı vatandaşlar ücretsiz diş taraması yaptırma imkanı bulacaklar.

Koronavirüs Salgını dolayısıyla HES Kodu uygulaması kontrolü ile yapılacak olan tarama ve eğitimler 17 Mart tarihi itibariyle yalnızca Çarşamba günleri 13.30 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ücretsiz diş taraması ve diş sağlığı eğitimlerinden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlar 0312 623 81 81 numarası üzerinden Polatlı Belediyesi’ni arayarak randevu alabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.