DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Uğurlu: “Berat Kandilinizi tebrik ediyorum”

ABONE OL
27 Mart 2021 14:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat UĞURLU bugün idrak  edeceğimiz mübarek Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Uğurlu mesajında; “Gönüllerin merhametle dolduğu, sevgi ve saygının insanlara hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz.

Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir. Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlamalı, tüm dünyada eza ve cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmemeliyiz. En kısa zamanda içinde bulunduğumuz pandemi koşullarından da uzaklaşmayı dualarımızda diliyoruz.

Bu mübarek geceyi fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilinizi tebrik ediyor, bu gecenin tüm İslam âlemi ve ülkemizin birlik ve beraberliği ile insanlığın, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.