DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Genel
  • ÜCRETSİZ DİŞ TARAMASI VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

ÜCRETSİZ DİŞ TARAMASI VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
31 Mart 2021 14:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ortaklığında imzalanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen ücretsiz diş taraması ve diş sağlığı eğitimleri 13 Eylül Kültür Merkezi’nde kurulan özel tarama noktasında tüm hızıyla devam ediyor. Polatlı Belediyesi aracılığıyla Ankara Üniversitesi’ne bağlı uzman hekimler tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında şimdiye kadar 250’den fazla vatandaş ücretsiz diş taraması ve diş sağlığı eğitimlerinden yararlandı. 

BİLGİ VE RANDEVU İÇİN 623 81 81

14 Nisan tarihine kadar yalnızca Çarşamba günleri 13.30 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan diş taramaları 13 Eylül Kültür Merkezi’nde Polatlı Belediyesi tarafından kurulan tarama noktasında sürecek. Koronavirüs ile mücadele dolayısıyla tüm önlemlerin alındığı diş taraması ve diş sağlığı eğitimlerine katılan vatandaşların HES Kodları aracılığıyla tarama noktalarına gelmeleri gerekiyor. Ücretsiz diş taraması ve diş sağlığı eğitimlerinden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlar 623 81 81 numarası üzerinden Polatlı Belediyesi’ni arayarak randevu alabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.