DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Başkan Demir’den Müteahhitler Derneğine Ziyaret

Başkan Demir’den Müteahhitler Derneğine Ziyaret

ABONE OL
2 Nisan 2021 07:51
Başkan Demir’den Müteahhitler Derneğine Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlı İnşaat Müteahhitleri Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Cengiz Ünver ve yönetimi ile ilçemizdeki inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Polatlı’da faaliyet gösteren müteahhitlerimizin karşılaştıkları zorluklar ve sorunların çözümü ile ilgili merkezi hükümetimizin alması gereken yapıcı ve kolaylaştırıcı önlemler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Demir, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “İnşaat sektörünün aktif ve çalışıyor olması son derece önemlidir. 450 Kaleme yakın sektörü ve iş alanını ilgilendiren inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri hem istihdam açısından hem de ekonomimizin diri ve canlı tutulması açısından son derece önem arz etmektedir.” dedi.

Dernek Başkanı Cengiz Ünver de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti hükümetinin yereldeki temsilcisi olarak AK Parti İlçe Teşkilatımızın, bizlerin sorunları ile ilgilenmesi ve çözüm arayışında olması son derece önemlidir ve bizleri de ziyadesi ile memnun etmiştir.” dedi.

Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir’e, İlçe Siyasi İşler Başkanı Abdullah Arabacı, İlçe Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Kale, İlçe Sekreteri Ayşe Çakmaktepe, İlçe Halkla İlişkiler Başkanı İsmet Kılınç, Belediye Meclis Üyesi İ. Hakkı Akgök ve Yönetim Kurulu Üyesi Gönen Taşın eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.