DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Genel
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 24. YIL DÖNÜMÜ ANMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 24. YIL DÖNÜMÜ ANMA MESAJI

ABONE OL
3 Nisan 2021 16:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 24. YIL DÖNÜMÜ ANMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı, Hareketimizin Banisi, Türk Milliyetçilerinin Önderi Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i aramızdan ayrılışının 24. yıl dönümünde; özlem ve hasretle anıyoruz.

Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş bütün ömrünü mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğumuz Milliyetçi Hareket’e, bu ülkeye ve bu millete adamış; uzun ve çileli mücadele hayatında Türk milletinin kıyamete kadar bağımsız ve hür olarak yaşaması ülküsünün yılmaz savunucusu olmuştur.

Başbuğ Türkeş; herkesin yalnızca dar bir coğrafya ve tarih alanına düşüncelerini hapsettiği dönemlerde, eşsiz vizyonuyla milletimize yeni ufuklar açmasını bilmiş, ülkemizin dışında da milyonlarca soydaşımızın ve din kardeşimizin bulunduğunu herkese kabul ettirmiştir. Bugün, en güç meseleler karşısında dahi soğukkanlı, sağduyulu, gerçekçi ve kararlı bir duruş gösteren Türk milliyetçilerinin, bu güzel hasletlerinin gelişmesinde şüphe yok ki bize rehber olan Başbuğumuzun büyük etkisi olmuştur. 

Bütün dava adamlarının, devlet ve siyaset hayatında görev alanların, onu gerçekten sevenlerin bu uzun, yorucu, çileli ama şerefle tamamlanmış hayattan ve yüksek şahsiyetten alacağı çok büyük dersler vardır. Merhum Başbuğumuzun açtığı yolda ve gösterdiği ufukta, onun sergilemiş olduğu seviyeli, ilkeli, tutarlı duruş, bugün de bizim kılavuzumuz olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i rahmet, minnet ve şükranla anıyor; aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. 

                                                                                   Mürsel Yıldızkaya

                                                                             Polatlı Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.