DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÜÇÖZ: “ANKARA’DA BİRÇOK AVM’NİN İÇİ BOŞALDI”

ÜÇÖZ: “ANKARA’DA BİRÇOK AVM’NİN İÇİ BOŞALDI”

ABONE OL
5 Nisan 2021 10:38
ÜÇÖZ: “ANKARA’DA BİRÇOK AVM’NİN İÇİ BOŞALDI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP grubunun eleştirilerine bir cevap da MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Üçöz’den geldi. Üçöz, faaliyet raporuna yönelik eleştirilere ilişkin düşüncelere saygı duyduğunu fakat hiçbirine katılmadığını söyledi.

Üçöz, yaptığı konuşmada; “Burada bahsettiğimiz belirli bir süresi olan faaliyetlerdir. Bunların 3-5 günde yerine getirilmesi mümkün mü? 2019’da başlayan bir faaliyet 2020’de de 2021’de de devam edebilir. CHP’li belediyenin belediye hizmet binasını 10 yılda bitirdiğini biliyorum. Sayın Başkan Kartaltepe konusunu da tek tek izah etti ama siz hala bu konuyu deşiyorsunuz. Size bu konudan ekmek çıkmaz. AVM Polatlı için gerçekten çıkış noktalarından biridir. Bu ekonomik daralma ve ardından gelen pandemiden sayın başkan mı suçlu? Ankara’da birçok AVM’nin içi boşaldı. Yaşanan bu sıkıntılar bittiğinde orada neler olacağını hep beraber göreceğiz.” cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.