DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DURUKAN: “AKP İKTİDARININ EN BÜYÜK YATIRIMI CEZAEVLERİDİR”

DURUKAN: “AKP İKTİDARININ EN BÜYÜK YATIRIMI CEZAEVLERİDİR”

ABONE OL
9 Nisan 2021 07:09
DURUKAN: “AKP İKTİDARININ EN BÜYÜK YATIRIMI CEZAEVLERİDİR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, yazılı basın açıklamasında bulundu. Durukan, yeni yapılan cezaevleri ve ülke genelindeki mahkum sayılarına dikkat çekerek AK Parti iktidarında suç oranının arttığını söyledi.

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, icra dosyaları, halkın artan borçları, yeni yapılan cezaevleri ve mahkum sayılarına ilişkin açıklamada bulundu. Durukan; “Ülkedeki AKP iktidarının kötü yönetimi halkı borç ve suç batağına itti.”ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞIN BANKALARA OLAN BORCU 850 MİLYAR LİRAYA ULAŞTI”

Başkan Durukan, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Derinleşen ekonomik kriz icra dairelerindeki dosyaların da katlanarak artmasına neden oluyor. 1 Ocak -26 Mart 2021 tarihleri arasında icra dairelerine 1 milyon 828 bin 390 yeni dosya daha eklendi. İcra dairelerindeki toplam dosya sayısı 22 milyon 248 bin 239’a çıktı. Vatandaşın bankalara olan borcu 850 milyar liraya ulaştı. AKP iktidarının kötü yönetimi hiçbir gelişmiş batı ülkesinde göremeyeceğimiz oranda ülkemizde suç artışına neden olmuştur. AKP iktidarının en büyük yatırımı cezaevleridir. Adalet bakanlığı aflara rağmen mahkûm sayısındaki artış nedeniyle çok sayıda yeni cezaevi yapıyor. 2020 yılı içinde 188 bin 437 mahkûm kapasiteli yeni cezaevi yapıldı. Cezaevlerinde halen 300 bin mahkum bulunuyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.