DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİLİ GENÇLER, POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

İYİ PARTİLİ GENÇLER, POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

ABONE OL
10 Nisan 2021 08:02
İYİ PARTİLİ GENÇLER, POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanlığı, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yılı vesilesi ile Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Polislerin gününü kutladı.

İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkan Mustafa Hilmi Alpoğlu ve Yönetimi, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yılını kutladı. Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polisleri ziyaret eden İYİ Partili Gençler, Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Şener Derin’e plaket takdim etti.

Alpoğlu ve beraberindekiler daha sonra Teşkilatta görevli Polislere karanfil vererek çalışmalarında başarılar diledi. İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanlığı daha sonra Polatlı Şehitliğine giderek Şehit Polis ve Askerlerin kabirleri başında dua edip karanfil bıraktı. İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkan Mustafa Hilmi Alpoğlu, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Kıymetli başkanlarım değerli büyüklerim Türk Polis Teşkilatının 176. Yıldönümü sebebi ile İYİ  Parti Polatlı Gençlik Kolları olarak Polatlı İlçe Emniyet Müdürümüz Şener DERİN’e teşekkür plaketi takdim ettik  ve Emniyet mensuplarına karanfil verdik ardından Şehit Kabristanına  giderek Vatanımız Uğruna şehit olan Polis ve askerlerimizin kabirlerine karanfil bırakıp dua ettik. Ülkemizi Güven ve huzur içinde mesai mefhumu tanımadan görev alan tüm Emniyet mensuplarının 176. Yıl dönümünü Kutlarım.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.