DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN’DA PAYLAŞMAK BEREKETTİR’ PAROLASIYLA MAHALLELERDE SICAK YEMEK DAĞITIMLARINA BAŞLIYOR
  • Meydan Haber
  • Genel
  • POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN’DA PAYLAŞMAK BEREKETTİR’ PAROLASIYLA MAHALLELERDE SICAK YEMEK DAĞITIMLARINA BAŞLIYOR

POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN’DA PAYLAŞMAK BEREKETTİR’ PAROLASIYLA MAHALLELERDE SICAK YEMEK DAĞITIMLARINA BAŞLIYOR

ABONE OL
12 Nisan 2021 20:47
POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN’DA PAYLAŞMAK BEREKETTİR’ PAROLASIYLA MAHALLELERDE SICAK YEMEK DAĞITIMLARINA BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN’DA PAYLAŞMAK BEREKETTİR’ PAROLASIYLA MAHALLELERDE SICAK YEMEK DAĞITIMLARINA BAŞLIYOR

Polatlı Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla tüm mahallelerde iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirilecek. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemler dolayısıyla bu yıl gerçekleştirilememesi sebebiyle mahallelerde iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı yapılacak. 

Ramazan Ayı’nın sonuna kadar tüm mahallelerde kurulacak olan dağıtım noktalarında Polatlı Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara sıcak yemek ikram edilecek. İftar öncesi her gün 16.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacak olan sıcak yemek dağıtımları ‘Ramazan’da Paylaşmak Berekettir’ parolasıyla tüm mahallelerde devam edecek. Koronavirüs’e karşı sterilizasyon ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanan yemekler; sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanacak olan ikram noktalarında Polatlılı vatandaşlarla buluşacak. İftar öncesi yemek almak isteyen tüm vatandaşlar kurulan dağıtım noktalarını ziyaret ederek sıcak yemeklerini alabilecekler. Polatlı Belediyesi sıcak yemek dağıtımları Koronavirüs’e karşı alınan önlemler dolayısıyla yalnızca sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı günlerde gerçekleştirilecek.

DAĞITIMLAR ÇAMLICA MAHALLESİ’NDEN BAŞLIYOR

Ramazan’da Paylaşmak Berekettir parolasıyla Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan sıcak yemek dağıtımları 13 Nisan Salı günü (Bugün) saat 16.00’da Çamlıca Mahallesi’nde başlayacak. Çamlıca Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda kurulacak olan dağıtım noktasında tüm vatandaşlara sıcak yemek ikram edilecek.

BAŞKAN YILDIZKAYA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen sıcak yemek dağıtımlarının yanı sıra Polatlı Belediyesi tarafından ekonomik olarak darda bulunan vatandaşlar ve yardıma muhtaç durumda bulunan ihtiyaç sahipleri için dağıtılan gıda yardımları aralıksız bir şekilde devam edecek. Her ay yüzlerce vatandaşa Hilal Kart Projesi aracılığıyla destekte bulunan Polatlı Belediyesi; Ramazan Ayı boyunca sosyal belediyecilik anlayışı ile yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı ulaştıracak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM AİLELERİMİZ İÇİN GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR”

Konuya ilişkin açıklamasında ‘Biriz Beraberiz Kardeşiz’ vurgusu yapan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Koronavirüs dolayısıyla bu yıl kıymetli hemşehrilerimizle geleneksel hale getirdiğimiz gönül sofralarında buluşamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Polatlı Belediyesi olarak mahallelerimizde kurduğumuz sıcak yemek dağıtım noktalarımızda hemşehrilerimize iftar öncesi ‘Paylaşmak Berekettir’ parolasıyla ikramlarda bulunacağız. Hilal Kart, sıcak yemek dağıtımları ve gıda yardımlarımız ile yıl  boyunca kıymetli hemşehrilerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimiz için yaptığımız tüm yardımlar bu zor süreci el ele atlatana kadar artarak devam edecek. Gün dayanışma günüdür. Bu şehirde kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.