DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYOR FİKRET SURURİ EVİRGEN PARKI’NDA 150 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
  • Meydan Haber
  • Genel
  • POLATLI BELEDİYESİ GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYOR FİKRET SURURİ EVİRGEN PARKI’NDA 150 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU

POLATLI BELEDİYESİ GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYOR FİKRET SURURİ EVİRGEN PARKI’NDA 150 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU

ABONE OL
14 Nisan 2021 18:49
POLATLI BELEDİYESİ GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYOR FİKRET SURURİ EVİRGEN PARKI’NDA 150 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLI BELEDİYESİ GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYORFİKRET SURURİ EVİRGEN PARKI’NDA 150 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU

‘Daha Yeşil Bir Polatlı’ parolasıyla çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri; Fikret Sururi Evirgen Parkı ve Yürüyüş Yolu’nda 150 adet ağacı toprakla buluşturdu.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın daha yeşil bir Polatlı için başlattığı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında yaz aylarının gelmesi ile birlikte şehrin bir çok noktası yeşille ve ağaçla buluşturulacak. Bu kapsamda başlatılan ağaçlandırma çalışmalarının ilk etabı Fikret Sururi Evirgen Parkı’nda gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından hazırlanan 150 adet ağaç gün boyunca süren çalışmalarla yürüyüş yolu kenarında toprakla buluşturuldu. Gün içerisinde yüzlerce vatandaşın park alanı içerisinde yürüyüş yaptığı yürüyüş yolu kenarı nezih, ferah ve yeşil bir görünüme kavuşturuldu.

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ; “ÇALIŞMALARIMIZ TÜM MAHALLELERİMİZDE SÜRECEK”

Polatlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında geleceğe nefes olmak için şehrimizi yeşille buluşturmaya devam ediyoruz. Yaklaşan yaz ayları itibariyle tüm mahallelerimizde bir çok noktada ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Hazırladığımız binlerce ağacımız program kapsamında toprakla buluşacak. Geleceğe nefes olacak ağaçlarımızın ve yeşil alanlarımızın şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” Cümlelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.