DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET BORSASINDAN 1000 AİLEYE GIDA YARDIMI

POLATLI TİCARET BORSASINDAN 1000 AİLEYE GIDA YARDIMI

ABONE OL
14 Nisan 2021 11:11
POLATLI TİCARET BORSASINDAN 1000 AİLEYE GIDA YARDIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ramazan ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Polatlı’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuyor. TOBB tarafından gönderilen 80.000 TL üzerine, Polatlı Ticaret Borsası da 80.000 TL ilave ederek bu yıl toplam 160.000 TL’lik gıda yardım yapacak.

Her yıl Mübarek Ramazan ayında ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda ve erzak yardımı yapan Polatlı Ticaret Borsası bu yıl da geleneği bozmadı. Türkiye Odalar ve Borsalar birliğinin 80 bin lira desteği üzerine ve Polatlı Ticaret Borsasının da 80 bin lira katkısı ile Polatlı’da toplam 160 bin lira tutarında 1000 gıda paketi dağıtılacak. Paket içeriğinde Ayçiçek yağı, toz şeker, pirinç, çay, makarna, siyah zeytin, bulgur, kırmızı mercimek, yeşil mercimek ve nohut olmak üzere 10 ayrı çeşit üründen oluşan temel ihtiyaç erzakları yer alıyor.

BU YIL İLK DEFA “TESLİM FİŞİ” KULLANILACAK

Ticaret Borsası Sosyal Tesisler Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Talay, Kaymakamlık ve Belediye Sosyal Yardım yetkilileri katıldı. Başkan Toplu, yaptığı konuşmada; “Öncelikle Ramazan ayının Polatlı’mıza ve tüm İslam alemine hayırlara esile olmasını temenni ediyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu göreve geldiği ilk günden itibaren daha önceki başkanlarımızın protokol üyelerine vermiş oldukları iftar yemeğini kaldırarak bu kaynakları 365 oda ve borsalara aracılığıyla Türkiye genelinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin gönderdiği 80.000 liraya ek olarak Borsamız da bu tutar üzerine 80.000 TL ilave ederek bu yıl toplam 160.000 TL’lik gıda yardımında bulunmaya karar vermiştir. Tablet dağıtımında da iki katı bir destek vermiştik. Bu yıl 1000 paket gıda kolisi hazırladık. Bunu öncelikle borsada çalışan ihtiyaç sahiplerine bir miktar sosyal yardım kurumlarına, belediye ve kaymakamlık aracılığıyla bize isim ulaştıranlara verilecek. Biz bu işi ciddiye alıyoruz. Kime verirsek verelim kişinin isminin de yazılı olduğu antetli, kaşeli ve imzalı “Teslim Fişi” veriyoruz. Gıda yardımı yapılacak kişilere bu yıl Borsamız tarafından yardım yapılacak kişinin isminin de yazılı olduğu antetli, kaşeli ve imzalı “Teslim Fişi” verilmekte ve söz konusu kişiler bu teslim fişi ile ilçemizde bulunan Yunus Markete (Gazi Mahallesi) giderek Teslim Fişini teslim etmek suretiyle “Gıda Poşetini” almaktadırlar. İhtiyaç sahibi kişilere verilen “Teslim Fişi”nin üzerinde “Gıda Poşeti” içerisinde yer alan ürünlerin markaları ile miktar bilgileri de yer almaktadır.”

BAŞKAN YAHYA TOPLU

“POLATLI BU DÖNMEDE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALIDIR”

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ve borsamızın hayrının kabul olmasını iliyorum. Pandemi dönemine sadece kurumlar değil de ekonomik açıdan durumu elverişli kişilerin de ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmasını temenni ediyorum. Polatlı bu dönmede elini taşın altına koymalıdır. İhtiyaç sahibi ailelere lütfen bizlere bildirin. Bugün burada Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımız da olacaktı fakat Kaymakamımız geçtiğimiz günlerde covid atlattı, tedbir için gelmedi, Belediye Başkanımız da temaslı olduğu için gelemedi. Cenab-ı Allah inşallah bizi bir an önce bu pandemi belasından kurtarır. Bu Ramazan ayında öncelikli duamız budur. Bu vesileyle tekrar mübarek Ramazan ayının başta Polatlı’lı hemşehrilerim olmak üzere tüm ülkemiz ve insanlık için sağlık, sıhhat, afiyet, bolluk ve bereket getirmesini dilerim.”dedi.

Başkan Vekili Talay ise yaptığı konuşmada; “Polatlı Ticaret Borsamıza çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başkan’ın da dediği gibi bütün Polatlı bu konuda elini taşın altına koymalıdır.”cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.