DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
PTO RAMAZAN AYINDA 800 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM ELİ UZATTI

PTO RAMAZAN AYINDA 800 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM ELİ UZATTI

ABONE OL
14 Nisan 2021 11:17
PTO RAMAZAN AYINDA 800 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM ELİ UZATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası ve  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ortaklığıyla hazırlanan gıda  paketleri 800 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı.

Her yıl Polatlı Ticaret Odası ve TOBB katkıları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında ulaştırdığı gıda yardımı paketlerinin dağıtımına Ramazan ayı öncesi başladı ve Ramazan ayı itibariyle paket dağıtımını tamamlamış oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya; ” Bu yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere Erzak Paketi dağıtımına başlamış olup bu kapsamda 800 aileye gıda yardımlarının ulaştırılmasına özen gösterdik. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun her zamankinden fazla hissedildiği bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmekten mutluluk duymaktayız. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında bizlere desteğini esirgemeyen TOBB. Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere dağıtımda emeği geçen Yönetim Kurulumuza, Meclis üyelerimize, Oda personellerimize teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik dayanışma içerisinde tüm üyelerimize vatandaşlarımıza hayırlı ve sağlıklı bir Ramazan ayı diliyorum.”  dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.