DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: ‘’ŞEHİTLERİMİZ, ÖLÜMSÜZLÜK YURDUNDA, MİLLETİMİZİN KALBİNDEDİR‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AVCI: ‘’ŞEHİTLERİMİZ, ÖLÜMSÜZLÜK YURDUNDA, MİLLETİMİZİN KALBİNDEDİR‘’

AVCI: ‘’ŞEHİTLERİMİZ, ÖLÜMSÜZLÜK YURDUNDA, MİLLETİMİZİN KALBİNDEDİR‘’

ABONE OL
16 Nisan 2021 06:57
AVCI: ‘’ŞEHİTLERİMİZ, ÖLÜMSÜZLÜK YURDUNDA, MİLLETİMİZİN KALBİNDEDİR‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’ 14 Nisan günü, Irak’ın kuzeyinde,  Başika üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda şehit olan Polatlı  58’nci Topçu Tugay Komutanlığı’nda görevli Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay’ın acı haberini aldık. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimiz, Ölümsüzlük yurdunda, Aziz Milletimizin kalbindedir.’’ İfadelerine yer verdi.

Avcı, ‘’ Aziz Şehitlerimiz, milletimizin bölünmezliğinin en önemli göstergesidir.  ‘’

14- 20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir anma mesajı yayımlayan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, “Ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı korumak için canını feda eden Aziz Şehitlerimiz, milletimizin bölünmezliğinin en önemli göstergesidir.  Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımızın mevcudiyeti ve göklerde hür bir şekilde dalgalanan şanlı al bayrağımız, Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktıkları kutsal bir emanetidir. Canları pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli, isimsiz bütün kahramanlarımız ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır.’’ dedi.  

BİLAL HAŞİM AVCI

Avcı, ‘’ Şehitlerimiz ülkemizin, milletimizin ortak değeridir. Rahmetle, minnetle anıyoruz ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı mesajında, ‘’ Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilerek aynı topraklar üzerinde kardeşçe yaşamamıza vesile olan, huzur ve güven ortamının her daim sürmesi için gözünü kırpmadan kendini feda eden tüm Aziz şehitlerimiz, ülkemiz için canlarını gözlerini dahi kırpmadan isimsiz kahramanlardır. Şehitlerimiz ülkemizin, milletimizin ortak değeridir.  Önderimiz, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarımızla birlikte, milletimizin üzerinde yaşadığı toprakları vatan yapma, milli varlığımızı sürdürme, bağımsızlık, insanlık ve barış ideali uğruna canlarını feda eden; Vatan savunmasında birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bayrağımızın ve özgürlüğümüzün ölümsüz simgeleri olan , aziz Şehitlerimizi rahmet, kahraman Gazilerimizi minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.