DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP İLÇE BİNASI YENİLENEREK KAPILARINI AÇTI

CHP İLÇE BİNASI YENİLENEREK KAPILARINI AÇTI

ABONE OL
16 Nisan 2021 06:51
CHP İLÇE BİNASI YENİLENEREK KAPILARINI AÇTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi, Polatlı İlçe Binasını yenileyerek geçtiğimiz gün görkemli bir törenle hizmete açtı.

Açılış törenine; CHP Genel Bşk. Yrd. Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, CHP Ankara Milletvekilleri Gamze Taşçıer, Levent Gök, Tekin Bingöl, Ali Haydar Hakverdi, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara İl yöneticileri, CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

“NE YAPARLAR YAPSINLAR İKTİDAR OLACAĞIZ”

Törenin açılış konuşmasını; CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı yaptı. Avcı; “Binamızın Tadilatına ve tefrişatına destek olan tüm üyelerimize, il başkanımıza ve önceki dönem il başkanımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bütün dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemiye rağmen sosyal mesafeyi ve hijyen kurallarına uyarak örgütsel faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Genel Başkanımızın deyimiyle ne yaparlar yapsınlar dostlarımızla iktidar olacağız.”diye konuştu.

“BÖYLE BİR YAPIYLA TÜRKİYE’NİN KALKINMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ise yaptığı konuşmada; “Polatlı’mıza Yeni hizmet binamız hayırlı iktidar yoluna vesile olsun. Ramazan’a sıkıntılar içerinde giriyoruz. Memleketimizde iş, aş sorunları var. Çünkü 19 yıldan beri ülkeyi doğru dürüst idare edemeyen yanlışlar içeresine yöneten bir iktidar var. Buna bir de pandemi eklendi. Türkiye daha da kötü bir hale geldi. Türkiye’de 11 milyon işsiz var. Böyle bir yapıyla Türkiye’nin kalkınması mümkün değildir. 19 senelik AK Parti tek bir devlet fabrikası açılmış değil mevcutlar da kapanmıştır. Bu kötü yönetim anlayışıyla Ramazan günü vatandaş, aç ve işsiz hale geldi. Önümüzde er ya da geç seçim olacak. İnşallah Türkiye’yi bu iktidardan kurtaracağız.”cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.