DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
OVACIK: “ŞEHİTLERİMİZİN YERİ; MİLLETİMİZİN HARİM-İ İSMET’İNDEDİR”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • OVACIK: “ŞEHİTLERİMİZİN YERİ; MİLLETİMİZİN HARİM-İ İSMET’İNDEDİR”

OVACIK: “ŞEHİTLERİMİZİN YERİ; MİLLETİMİZİN HARİM-İ İSMET’İNDEDİR”

ABONE OL
16 Nisan 2021 07:00
OVACIK: “ŞEHİTLERİMİZİN YERİ; MİLLETİMİZİN HARİM-İ İSMET’İNDEDİR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında ‘’Bayrağımız ve Bağımsızlığımız için sınırlarımız dahilinde veya haricinde, Vatan savunmasında can veren Şehitlerimizin yeri Milletimizin Harim-i İsmet’inde, Milletimizin kalbinde ve başlarımızın üstündedir.’’ İfadelerinde bulundu.

Ovacık, ‘’ Ülkemizin temeli, Vatan uğruna can verme konusunda, bir an bile tereddüt etmemiş olan Şehitlerimiz sayesinde sapasağlamdır ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve CHP Polatlı Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık, mesajında’’ 14 Nisan -20 Nisan Şehitler Haftası’nın ilk gününde, Polatlı 58’nci Topçu Tugay Komutanlığı’mızda görev yapan Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay kardeşimizin,  Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine yönelik gerçekleştirilen roketli saldırıda Şehit olduğu haberini almanın derin hüznünü yaşıyoruz. Henüz 27 yaşında ve iki yaşında bir kız çocuğu babası olan Şehit kahramanımıza Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve aziz Milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Bilinmelidir ki; Ülkemizin temeli, Vatan uğruna can verme konusunda, bir an bile tereddüt etmemiş olan Şehitlerimiz sayesinde sapasağlamdır ‘’ ifadelerine yer verdi.

Ovacık, ‘’Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Şehitlerimizi Rahmet ve  minnetle anıyorum‘’

Ovacık, ‘’ Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarımızın emekleriyle, kanlarıyla, canlarıyla kurulmuştur. Ülkemizin temeli, vatanımız uğruna canını verme konusunda, bir an bile tereddüt etmemiş olan şehitlerimiz sayesinde sapasağlamdır. Her vatansever gibi topraklarımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğruna canlarını ortaya koyan tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  Onlara olan en büyük borcumuz da, Türkiye Cumhuriyeti’ni güçlü, saygın, tüm yurttaşlarıyla eşit mesafede olan ve herkesin hak, hukuk ve adaletle insanca yaşadığı bir Vatan yapmaktır. Bu değerleri en yüce şekilde hisseden Cumhuriyet Halk Partililer olarak tüm şehit ailelerimize saygılarımızı sunuyoruz.

Bugün, üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyorum.’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.