DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI’DA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİNAMİK DENETİM YAPILDI

POLATLI’DA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİNAMİK DENETİM YAPILDI

ABONE OL
17 Nisan 2021 15:05
POLATLI’DA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİNAMİK DENETİM YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı’nın, kısmi kapanma sürecinde ülke genelinde “yoğunlaştırılmış dinamik denetim” uygulanacağını açıklamasının ardından bu hafta sonu tüm yurtta olduğu gibi Polatlı’da da denetim faaliyetlerine ağırlık verildi.

Hafta sonu başta Çarşı merkez ve Cumhuriyet meydanı olmak üzere, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler durdurularak sokakta olma nedenleri soruldu. Emniyet yetkilileri, muafiyet durumu bulunmayan ya da muafiyeti suiistimal ettiği belirlenen vatandaşlara tutanak tuttu.

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, beraberinde Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte denetleme katıldı, vatandaşları zorunda olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Kaymakam Bulacak ve beraberindekiler daha sonra işyeri açık durumda bulunan esnafları ziyaret etti. Denetleme tüm haftasonu şehrin dört bir yanında devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.