DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BORSA, “GIDA YARDIMI” SAYISINI 1.500 AİLEYE ÇIKARTTI

BORSA, “GIDA YARDIMI” SAYISINI 1.500 AİLEYE ÇIKARTTI

ABONE OL
19 Nisan 2021 10:40
BORSA, “GIDA YARDIMI” SAYISINI 1.500 AİLEYE ÇIKARTTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Borsası, ihtiyaç sahibi 1.000 aileye yapacağı “Gıda Yardımı” sayısını 1.500 aileye çıkarttı.

Polatlı Ticaret Borsası, bugüne kadar yapılanlara kıyasla en geniş kapsamlı “Gıda Yardımı” programı gerçekleştirilecek. Polatlı’da bulunan bütün köy ve mahalle muhtarlıkları da “Gıda Yardımı” dağıtım programına dahil edildi. Polatlı Ticaret Borsası, Ramazan ayı başında açıkladığı 1000 aileye gıda yardımı sayısını 1500 aileye çıkardı.

MUHTARLIKLAR DA DAHİL EDİLDİ

Konuya ilişkin yapılan açıklama şu ifadeler yer aldı:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkıları ile mübarek Ramazan ayında ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere Borsamız tarafından gıda yardımında bulunulmaktadır.

Bu amaçla TOBB tarafından Borsamıza 80.000 TL gönderilmiş olup Borsamız da bu tutar üzerine 80.000 TL ilave ederek bu yıl toplam 160.000 TL’lik gıda yardımında bulunmaya karar verilip 14.04.2021, Çarşamba günü yapılan “Basın Bilgilendirme Toplantısı” ile “Gıda Yardımı” dağıtımına başlanmıştır.

ANCAK, BİLAHARE YAPILAN DEĞERLENDİRMEDE; BU YIL PANDEMİ İLE DE BAĞLANTILI OLARAK YAŞANAN EKONOMİK SIKINTILAR DA GÖZ ÖNÜNE ALINARAK İLÇEMİZDE BULUNAN BÜTÜN MUHTARLIKLARIN DA “GIDA YARDIMI” DAĞITIM PROGRAMAINA DAHİL EDİLMESİ KARARLAŞTIRILMIŞTIR.

BU DURUMDA; TOBB TARAFINDAN BORSAMIZA GÖNDERİLEN 80.000 TL’YE BORSAMIZ TARAFINDAN DA 160.000 TL İLAVE EDİLEREK, İLÇEMİZDE BULUNAN İHTİYAÇ SAHİBİ TOPLAM 1.500 AİLEYE “GIDA YARDIMI” YAPILACAKTIR.

Her bir poşet içerisinde Ayçiçek yağı, toz şeker, pirinç, çay, makarna, siyah zeytin, bulgur, kırmızı mercimek, yeşil mercimek ve nohut olmak üzere 10 ayrı çeşit ürün bulunmaktadır.

Gıda yardımı yapılacak kişilere bu yıl Borsamız tarafından yardım yapılacak kişinin isminin de yazılı olduğu antetli, kaşeli ve imzalı “Teslim Fişi” verilmekte ve söz konusu kişiler bu teslim fişi ile birlikte ilçemizde bulunan Yunus Markete (Gazi Mahallesi) giderek Teslim Fişini teslim etmek suretiyle “Gıda Poşetini” almaktadırlar.

İhtiyaç sahibi kişilere verilen “Teslim Fişi”nin üzerinde “Gıda Poşeti” içerisinde yer alan ürünlerin markaları ile miktar bilgileri de yer almaktadır.

Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının başta Polatlı’lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm ülkemiz ve insanlık için sağlık, sıhhat, afiyet, bolluk ve bereket getirmesini dileriz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.