DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ SİNEKLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Genel
  • POLATLI BELEDİYESİ SİNEKLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ SİNEKLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
19 Nisan 2021 20:55
POLATLI BELEDİYESİ SİNEKLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLI BELEDİYESİ SİNEKLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Polatlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yaklaşan yaz ayları öncesi her yıl olduğu gibi sivrisinek ve karasinek ile mücadeleye başladı. Sivrisinek ve Karasinek ile mücadele kapsamında Polatlı içerisinde larva üremesine müsait olan tüm alanlar; Polatlı Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması ile ilaçlandı. Su birikintileri, yeşil otların yoğun bulunduğu alanlar, dere kenarları, çöplük ve hafriyat alanlarında eş zamanlı çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi ekipleri; şehrin dört bir yanında sinek larvasına karşı tam etkili solüsyonlarla ilaçlama gerçekleştirdi. Yaz aylarına kadar 20 günlük periyodlarla tekrarlanacak olan sinekle mücadele çalışmaları; havaların ısınmasıyla birlikte 15 günde bir gerçekleştirilecek. Polatlılı vatandaşların sineksiz bir yaz ayı geçirmesi amacıyla yapılan hummalı çalışmalar durmaksızın devam edecek.

ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ; “ŞEHRİMİZİN SİNEKSİZ BİR YAZ GEÇİRMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINDA SÜRÜYOR”

Polatlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Kıymetli hemşehrilerimizin sineksiz bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla ilaçlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sinek larvalarının üretim alanlarında, tam etkili solüsyonlarımızla ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 20 günlük periyodlarla süren çalışmalarımız, havaların ısınması ile birlikte daha sık hale getirilecektir. Çalışmalarımız şehrimizin tamamında devam edecektir.” Cümlelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.