DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BU EĞLENCEYE DUR DEYİN!

BU EĞLENCEYE DUR DEYİN!

ABONE OL
23 Nisan 2021 06:42
BU EĞLENCEYE DUR DEYİN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÇOCUKLARIN ÖLÜMCÜL OYUNU

Trafikte ilerleyen kamyonetin kasasına takılarak yolculuk yapan 2 çocuk yürekleri ağza getirdi. Üçüncü bir çocuk da tutmak için yetişemediği kamyonun arkasında arkadaşlarının peşinden koştu.

Çocukların eğlenmek amacıyla oynadıkları oyunlar, bazen tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor. Böyle tehlikeli bir görüntü de geçtiğimiz gün İnönü caddesi ve Ankara caddesi yol ayrımında kameramıza yansıdı. Üç çocuk, İnönü caddesinde kırmızı ışıkta duran bir kamyonete, ışık yeşil olup araç hareket etmeye başlayınca peşinden koşup tutunmaya çalıştılar. Ankara caddesi istikametine dönüş yapan kamyonete iki çocuk tutunmayı başarırken üçüncü de seyir halindeki kamyonetin peşinden koştu. Kamyonet sürücüsünün kısa süre sonra çocukları fark ederek kornaya basması ve de çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine çocuklar bir müddet daha devam ettirdikleri tehlikeli oyundan vazgeçip koşarak caddeden uzaklaştılar.

Fark edilmemesi durumunda acı olaylara sebep olabilecek bu oyun konusunda ailelerin çocuklarını uyarması ve de bu tip araç sürücülerinin çok dikkat etmesi gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.