DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BULACAK: “23 NİSAN’LARI COŞKUYLA, SEVİNÇLE VE HEYECANLA KARŞILAMAK İÇİN BUGÜN EVLERİMİZDE KALMALIYIZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BULACAK: “23 NİSAN’LARI COŞKUYLA, SEVİNÇLE VE HEYECANLA KARŞILAMAK İÇİN BUGÜN EVLERİMİZDE KALMALIYIZ”

BULACAK: “23 NİSAN’LARI COŞKUYLA, SEVİNÇLE VE HEYECANLA KARŞILAMAK İÇİN BUGÜN EVLERİMİZDE KALMALIYIZ”

ABONE OL
23 Nisan 2021 06:33
BULACAK: “23 NİSAN’LARI COŞKUYLA, SEVİNÇLE VE HEYECANLA KARŞILAMAK İÇİN BUGÜN EVLERİMİZDE KALMALIYIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Bulacak, kutlama mesajında şunları söyledi:

“Türk milletinin varlığının, bağımsızlığının ve bekasının sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. Yıl Dönümü’nün gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Bugün “milletin istiklalini yine milletin azim ve kararının kurtardığı” İstiklal Mücadelemizde, millî iradenin resmen hayata geçtiği gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; millî iradenin tecellisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bugünü yarınlarımız olan çocuklara armağan etmiştir.

Sevgili Çocuklar,

Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz sizlerin; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, kendine güvenen, geleceği okuyabilen, teknolojiyi üretip kullanabilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak, ortak sorumluluğumuz ve en temel arzumuzdur. Biliyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, mutlu gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Ne mutlu sizlere ki, Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarına güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız.

Her yıl sokak ve meydanlarda coşkuyla kutladığımız, 23 Nisan’ı maalesef bu yıl da koranavirüs salgını sebebiyle, evlerimizde kutluyoruz. Unutmayalım ki bugünler de geride kalacak ve önümüzde daha nice 23 Nisan’lar olacak. Ama o 23 Nisan’ları coşkuyla, sevinçle ve heyecanla karşılamak için bugün evlerimizde kalmalıyız. Kendimizi izole etmeli, sosyal mesafeyi korumalı, maske ve hijyen tedbirlere sonuna kadar uymalıyız. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece her türlü zorluğun üstesinden gelecek ve en kısa sürede bu süreci de atlatacağız. İnanıyorum ki çocuklarımızın 23 Nisan sevinci, neşesi ve coşkusu yeniden sokaklarımızı süsleyecektir. 

Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu, TBMM’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Kurtuluş Savaşı’nı sevk ve idare eden Birinci Meclis’teki mebuslarımızı, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Milletimizin, Polatlı’lı hemşehrilerimin, tüm dünya çocukları ile birlikte yarınlarımızın umudu evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.