DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KISITLAMALAR GÖLGESİNDE BİR 23 NİSAN DAHA…

KISITLAMALAR GÖLGESİNDE BİR 23 NİSAN DAHA…

ABONE OL
23 Nisan 2021 14:05
KISITLAMALAR GÖLGESİNDE BİR 23 NİSAN DAHA…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı için çelenk sunma töreni, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da buruk bir şekilde, tek bir çocuğun katılımı olmadan yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bugün sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanında pandemi tedbirlerine dikkat edilerek İlçe Milli Eğitim Müdür V. Salih Budak, Şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okunması ile tören sona erdi. Geçtiğimiz yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı salgının gölgesinde kutlanmıştı. COVID-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bu yıl 23 Nisan’da sokağa çıkma kısıtlaması da vardı. Nu sebeple kutlama programı Polatlı Cumhuriyet meydanında çelenk sunma töreni olarak gerçekleştirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.