DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI KIZILAY, YETİM VE HASTA ÇOCUKLARA BAYRAMI YAŞATTI

POLATLI KIZILAY, YETİM VE HASTA ÇOCUKLARA BAYRAMI YAŞATTI

ABONE OL
23 Nisan 2021 14:17
POLATLI KIZILAY, YETİM VE HASTA ÇOCUKLARA BAYRAMI YAŞATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılay Derneği Polatlı Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da devam eden pandemi nedeniyle kısıtlamalar gölgesinde geçiren yetim ve hasta çocuklara bayramı yaşattı.

Türk Kızılay Derneği Polatlı Şube Başkanı Bünyamin Ateş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Gönüllüleri, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yetim ve hasta çocukların yüzünü güldürdü. Şube Yetkilileri, öncelikle ilçemizdeki yetim çocuklara evlerine giderek bisiklet hediye etti.

Daha sonra Kızılay gönüllüleri, Polatlı Avcılar ve Arama Kurtarma Derneği ve Polisler ile birlikte Polatlı Devlet Hastanesinde tedavi görev çocuklar ziyaret edildi. Çocuklara balon ve oyuncak hediye edildi.

Başkan Ateş, bisiklet hediyelerini teslim ettiği çocuklara; “Vatana Millete hayırlı kişiler olmanızı istiyoruz” diye öğütledi. Ateş, yaptığı açıklamada; “Yetim ve öksüz 21 adet çocuğumuza 21 adet bisikleti, sağlıklı bir birey olarak yetişmelerine katkı sunmak ve geleceğe umutla bakmaları duasıyla hediye ediyoruz. Vatana millete hayırlı bireyler olmalarını temenni ediyoruz. Gelecek nesle de güzel bir örnek olmayı diliyoruz.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.