DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKENT’TE PEYZAJ ALANLARINDA BAHAR HAZIRLIKLARI

BAŞKENT’TE PEYZAJ ALANLARINDA BAHAR HAZIRLIKLARI

ABONE OL
26 Nisan 2021 00:17
BAŞKENT’TE PEYZAJ ALANLARINDA BAHAR HAZIRLIKLARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKENT’TE PEYZAJ ALANLARINDA BAHAR HAZIRLIKLARI

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde peyzaj ve temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ANFA Genel Müdürlüğüne bağlı 929 personel özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde peyzaj alanlarında bahar hazırlıklarına devam ediyor. Ekipler son olarak Konya, Eskişehir, Samsun ve İstanbul Yolu’nda yer alan orta refüjler ile yeşil alanlarda kapsamlı çapalama, bakım, temizlik ve budama çalışması gerçekleştirdi.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi kent estetiği kadar bakımlı ve temiz bir kent hedefiyle yeşil alanlar başta olmak üzere orta refüjlerde bakım ve temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

    ANFA Genel Müdürlüğü pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde kentin dört bir tarafında yer alan peyzaj alanlarında bahar hazırlıklarına başladı. Çevre bakım ve düzenleme çalışmaları için ANFA Genel Müdürlüğü’ne bağlı 929 personel yoğun bir mesai harcıyor.

YEŞİL VE BAKIMLI BİR BAŞKENT İÇİN

    ANFA ekipleri son olarak Konya, Eskişehir, Samsun ve İstanbul Yolu’nda yer alan orta refüjler ile kent genelinde bulunan tüm yeşil alanlarda detaylı temizlik, çapalama, bakım ve budama çalışmaları gerçekleştirdi.

    Yeşil alanlarda toprak zeminleri çapalayarak peyzaj düzenlemesine uygun hale getiren ekipler bahar ayları için Başkent genelinde çiçek dikimine hazırlanıyor.

    Ağaçların düzenli gelişimini sağlamak, dal ve yaprakların daha sağlıklı büyümesi için mevsimlik budama çalışmalarına da hız veren ANFA ekipleri böylelikle yol kenarlarında ve refüjlerde bulunan ağaçların daha sağlıklı büyümesinin de önünü açıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.