DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Polatlı Ülkü Ocakları 23 NİSAN Kutlaması

Polatlı Ülkü Ocakları 23 NİSAN Kutlaması

ABONE OL
26 Nisan 2021 00:21
Polatlı Ülkü Ocakları 23 NİSAN Kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim GÜRAN

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak da gençlerimizin ve çocuklarımızız bu dileğimiz doğrultusunda yetişmesi için çalışmaktayız.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını kutladığımız bu günde, meydanlarda coşkuyla bayraklar sallayan , şarkılar marşlar söyleyen , danslar eden çocuklarımızı çok özledik. Özlem duyduğumuz bu kutlamalara elbet kavuşacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kapılarının önünde oynayan çocuklarımızın bir nebze yüzü gülsün , coşkularını bir nebze paylaşabilelim diye sokaklara döküldük. Bayramlarını kutladık. Bir kez de sizler aracılığıyla tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.