DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SAKARYA: TAM KAPANMA TEDBİRLERİNDE EKONOMİK DESTEKLERİ BEKLİYORUZ

SAKARYA: TAM KAPANMA TEDBİRLERİNDE EKONOMİK DESTEKLERİ BEKLİYORUZ

ABONE OL
27 Nisan 2021 13:40
SAKARYA: TAM KAPANMA TEDBİRLERİNDE EKONOMİK DESTEKLERİ BEKLİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya; Kabine toplantısı sonrasında açıklanan tam kapanma tedbirlerinin salgının yayılmasını önlemek açısından önemli olduğuna değinirken, ekonomik paketlerin açıklanmasının da gerekliliğine vurgu yaptı. 18 gün süre ile ticari faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan işletmelerin birçok gider kalemini karşılamakta zorluk çekeceklerini dile getiren Başkan Sakarya; “Kapanan iş yerlerine ve çalışanlarına karşılıksız nakdi destekler sağlanmalı ve prim vergi, kredi gibi borçları faizsiz ötelenmelidir. ” dedi.

Ticari çarkların tam kapanma tedbirleri sonrası kaldığı yerden sağlıklı bir şekilde işlemeye devam edebilmesi için kapanma kararının ekonomik ve sosyal destek uygulamaları ile açıklanmasının önemine değinen Başkan Sakarya : “İşletmelerimiz; Elektrik, su gibi giderleri nasıl karşılayacak bir erteleme ya da yapılandırma açıklanabilirdi en azından. Bunun dışında ilçemizde çoğu kişinin günü birlik işlerde çalışıp evlerine ekmek götürdüklerini düşünürsek yevmiye usulü ile çalışanlar bu süreçte ne yiyip ne içecek ? Bu gibi konularda ciddi endişeler taşımaktayız. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.