DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BASTI: “LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN”

BASTI: “LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN”

ABONE OL
29 Nisan 2021 07:15
BASTI: “LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mesut Bastı, tam kapanma kararı sonrasında yaptığı açıklamada esnafın dayanacak gücü kalmadığını söyledi.

Polatlı Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mesut Bastı, 17 günlük tam kapanma kararı üzerine yaptığı açıklamada esnafa acilen gelir desteği verilmesi gerektiğini dile getirdi. Başkan Bastı, esnafın taleplerini şöyle sıraladı:

“Son bilim kurulu kararı ile koronavirüs Covid-19 dan dolayı 17 gün eve kapanıyoruz. Bu süreçte temel ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacağız. Çek, senet ve Kredi Kartları… vb. kim nasıl yatıracak.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet büyüklerimiz !

Anayasanın 173. MADDEsinde: “Devlet, esnaf ve sanatkarı koruyucu ve destekleyici tedbirleri alır” Hükmünün uygulanmasını ve çalıştırılmasını istiyoruz.

Esnaflarımızın dayanacak gücü kalmadı. Özellikle Küçük Esnafın En azından gıda, enerji, su, temel ihtiyaçların karşılanması için tüm esnafların bağ kur, SSK, Kira giderleri için GELİR DESTEĞİ sağlansın. Kredi kart ödemeleri, Çek, senet ödemelerinin faizsiz ötelenmesini bekliyoruz.

Halk bankasından zor durumda olan esnaflarımız için 1 yıl ertelemeli 0 faizli CAN SUYU KREDİSİ verilsin ki esnaf nefes alsın. Bu kadar sıkıntıya, değil esnaf hiç kimse dayanamaz.

Sayın Cumhurbaşkanımıza, bilim kuruluna ve devletimize saygılarımı ve sevgilerimi arz ederim, lütfen sesimizi duyun…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.