DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE “GELİNLİK” DESTEĞİ

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE “GELİNLİK” DESTEĞİ

ABONE OL
29 Nisan 2021 07:17
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE “GELİNLİK” DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızılay Polatlı Şubesi bünyesinde ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı sağlayan Sevgi Butiğinde, evlenecek çiftlere de gelinlik konusunda yardımcı olunacak.

Kızılay Polatlı Şubesince açılan Sevgi Butiğinde, yeni doğan bebeklerden yetişkinlere, ihtiyaç sahibi her yaştan vatandaş için giysi yardımı yapılıyor. Sevgi butiğinde bugüne kadar bebek kıyafetleri de dahil olmak üzere birçok yaşa uygun kıyafet ve ayakkabı bulabiliyordu. Kızılay Polatlı Şubesi Sevgi butiği, artık ihtiyaç sahibi evlenecek çiftlere de gelinlik desteği verebilecek. Bilindiği gibi gelinlik evlilikte gider kalemlerinden pahalı eşyalar arasında yer alıyor. Hal böyle olunca Kızılay Polatlı Şubesi kısa süre önce giysi bağışlarının yanı sıra gelinlik bağışı da kabul etmeye başladı. Hayırseverlerce bağışlanan gelinlikler butikteki yerini aldı. Diğer kıyafet yardımlarında olduğu gibi gelinlik yardımı için de Polatlı Kızılay Şubesine giderek başvuruda bulunmanız gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.