DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAYMAKAM BULACAK, MEYDAN HABER STÜDYOSUNDA CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

KAYMAKAM BULACAK, MEYDAN HABER STÜDYOSUNDA CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

ABONE OL
29 Nisan 2021 15:01
KAYMAKAM BULACAK, MEYDAN HABER STÜDYOSUNDA CANLI YAYIN KONUĞU OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayının ilk gününden bu yana devam eden Polatlı Müftülüğü Ramazan Bereketi Programının bugünkü canlı yayın konuğu Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak oldu.

Polatlı Müftülüğü Ramazan ayında, Polatlı Meydan Haber stüdyosundan, Polatlı Haber ve Polatlı Meydan Haber Facebook sayfalarından yapılan canlı yayınlarla her gün binlerce kişiye ulaşıyor. Polatlı Müftülüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Polatlı’daki tüm camilerde ve çeşitli platformlarda birçok program düzenleyerek pandemi dönemine rağmen Ramazan’ın güzelliklerini ve manevi havasını vatandaşlara yaşatıyor. Bu kapsamda Polatlı Meydan Haber ve Polatlı Haber Facebook Sayfalarında, Polatlı İlçe Müftülüğü sayfası ile eş zamanlı şekilde her gün canlı yayında Ramazan Bereketi programı düzenliyor, binlerce kişiye ulaşıyor.

KAYMAKAM BULACAK’TAN AŞI ÇAĞRISI

Programın bu haftaki konuğu Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak oldu. Moderatörlüğünü İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri’nin yaptığı programda, Kaymakam Bulacak özellikle pandemi dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Vatandaşlara tedbirlere uyulması konusunda özen göstermeleri çağrısında bulunan Bulacak, aşı konusunda ise sırası gelen vatandaşların mutlaka aşı olmaları gerektiğini söyledi.

Program sonunda Müftü Cihangeri, Diyanetin yeni yayını olan “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” kitabını Kaymakam Bulacak’a takdim etti.

PROGRAMLAR TAM KAPANMA DÖNEMİNDE DE DEVAM EDECEK

Ramazan ayı boyunca her gün canlı olarak saat 11:00’de mukabele, saat 13:30-15:00 saatleri arasında ise okunan cüzlerin özeti, sorular ve cevaplar, ilahiler ve sohbetlerden oluşan Ramazan Bereketi program icra ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.