DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ANKARAGÜCÜ TANDOĞAN TESİSLERİ YENİLENİYOR

ANKARAGÜCÜ TANDOĞAN TESİSLERİ YENİLENİYOR

ABONE OL
1 Mayıs 2021 22:52
ANKARAGÜCÜ TANDOĞAN TESİSLERİ YENİLENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANKARAGÜCÜ TANDOĞAN TESİSLERİ YENİLENİYOR

  Ankara Büyükşehir Belediyesi, MKE Ankaragücü Spor Kulübü’nün Tandoğan Tesislerini baştan aşağı yeniliyor. Kent Estetiği Daire Başkanlığı, kapalı spor salonundan soyunma odalarına, duş yerlerinden aydınlatma direklerine kadar pek çok noktada yenileme işlemi gerçekleştiriyor. Tesiste genel tadilatın yanı sıra antrenman sahasına 200 kişilik tribün de inşa edilecek.

  AnkaraBüyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya olan desteğini ara vermeden sürdürüyor.

Başkent’te sporun gelişmesi amacıyla spor kulüplerine destek olmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Tandoğan Tesislerini baştan aşağı yeniliyor.

2 BİN SPORCUNUN FAYDALANDIĞI TESİSTE TRİBÜN İNŞA EDİLECEK

Tesisin sentetik çim sahasını yapan Kent Estetiği Daire Başkanlığı, 400’ü altyapı sporcusu olmak üzere spor okuluna kayıtlı öğrencilerle birlikte toplam 2 bin sporcunun yararlandığı tesisin kapalı spor salonu, jimnastik salonu, soyunma odaları ile aydınlatma direklerini de yeniledi.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından 200 kişi kapasiteli tribün inşa edilmesi için çalışmalara başlanırken, basketbol sahasının parke zemini de zımpara yapıldı. Tesisi baştan aşağı boyayan ekipler ayrıca tesisat işleri, fayans ve alçı işlemlerini de tamamladı. Büyükşehir Belediyesi soyunma odası ve koltuk döşemelerinden, aydınlatma direklerinin yenilenmesine kadar titiz bir bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.