DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

DEMİR: 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

ABONE OL
1 Mayıs 2021 14:33
DEMİR: 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK PARTİ ilçe başkanı Aysel DEMİR, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demir, mesajında şunları söyledi: “Dünya’da ilk kez 1856 yılında Avusturalya’da, Türkiye’de ise ilk kez 1923 yılında resmi olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramınız kutlu olsun!

Hükümetimiz döneminde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından verilen direktifler doğrultusunda her sözleşme dönemlerinde enflasyonun üzerinde reel gelir artışları yapılmasına özen gösterilmiştir. Pandemi sürecinde de çalışan kesime imkanlar doğrultusunda her türlü destekler verilmiş ve verilmeye de devam ediyor. Ne yaparsanız yapın onun sanatçısı olun, sokak süpürgecisi de olsanız, onun Picasso’su olun.” (Martin Luther King)

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Emek, sermayeye öncüldür ve ondan bağımsızdır. Sermaye ancak emeğin meyvesidir ve emek olmadan sermaye olmazdı. Emek sermayeden üstündür ve daha büyük önem arz eder. 1 Mayıs’ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını dileyerek, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.