DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: “EN KUTSAL KAZANÇ, ALIN TERİYLE KAZANILAN HELAL KAZANÇTIR”

ÖZTÜRK: “EN KUTSAL KAZANÇ, ALIN TERİYLE KAZANILAN HELAL KAZANÇTIR”

ABONE OL
1 Mayıs 2021 14:14
ÖZTÜRK: “EN KUTSAL KAZANÇ, ALIN TERİYLE KAZANILAN HELAL KAZANÇTIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, başta covid-19 salgını sürecinde ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanları olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı. Başkan Öztürk, mesajında şunları söyledi:

“Emek ve dayanışmanın kıymeti pandemi döneminde daha da çok anlaşılır oldu. Dökülen her damla alın terinin ne kadar kutsal ve ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Toplumlar; üreten, çalışan, emek verenlerin omuzlarında yükselir. Emekleri ile ülkemizin üretimini var eden işçilerimiz birçok yerde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde dahi çalışmaya zorlanmakta, resmî tatilleri olan bir gün dahi onlara çok görülmektedir. Bunun yanında ülkemizde halen kayıt dışı çalışanların sayısı da maalesef oldukça fazladır.”

“LİYAKATİN VE EMEĞİN ESAS ALINDIĞI BİR TÜRKİYE İÇİN HALA UMUDUMUZ VAR”

“En kutsal kazanç, alın teriyle kazanılan helal kazançtır. Emek sömürüsünün son bulduğu, vergi adaletinin tesis edildiği, iş sağlığı ve sigorta güvencesinin sağlandığı, kayıt dışı çalışmanın son bulduğu, genç işsizliğin azaldığı, kadın istihdamının arttırıldığı, asgari ücretin insan onuruna yaraşır bir seviyeye çıkarıldığı, liyakatin ve emeğin esas alındığı bir Türkiye için hala umudumuz var, tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

“DEMOKRASİNİN VE ÖZGÜRLÜĞÜN BAYRAMI ‘1 MAYIS’ KUTLU OLSUN”

“Emek ve Dayanışmanın önemini bir kez daha anladığımız bu zor günlerde; Korona virüs salgınıyla en ön cephede savaşan kahraman sağlık çalışanlarımız, bu meşakkatli zamanlarda ailelerinden uzak ve yüksek risk altında canla başla görev yapan sosyal hizmet çalışanlarımız ve diğer meslek gruplarında çalışan emekçi kardeşlerimiz canları pahasına fedakârca mücadele etmektedirler. Öncelikle bu süreçte hayatını kaybeden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm emekçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm zorluklara rağmen görevinin başında bu mücadeleyi sürdüren tüm çalışanlara da kolaylıklar diliyorum. Maalesef geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da alın terinin sembolü olan 1 Mayıs’ı, Covid-19 salgınının gölgesinde kutlamak zorunda kaldık. Daha güzel bir gelecek için alın teri döken tüm emekçilerimizle, salgının sona erdiği sağlıklı günlerde buluşmak temennisiyle, tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Emeğin, dayanışmanın, demokrasinin ve özgürlüğün bayramı ‘1 Mayıs’ kutlu olsun.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.