DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
2021 YILI ASFALT SEZONU AÇILDI

2021 YILI ASFALT SEZONU AÇILDI

ABONE OL
3 Mayıs 2021 07:21
2021 YILI ASFALT SEZONU AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN YILDIZKAYA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ASKİ tarafından altyapısı tamamlanan Kazım Karabekir Caddesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalarla 2021 Yılı Asfalt Sezonu’nu açtı. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Kazım Karabekir Caddesi’nde başlatılan asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. 

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri; Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı ve kazı çalışmaları tamamlanan Kazım Karabekir Caddesi, Yavuz Selim Caddesi, Ali Rıza Uzunbeyli Caddesi, Lise Caddesi ve Alper Sokak’ta geçtiğimiz haftasonu itibariyle yolları sıcak asfaltla buluşturmaya başladı. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra kaldırım yenileme çalışmalarını da eş zamanlı olarak gerçekleştiren ekipler tarafından; Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle’de yollar ve kaldırımlar modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Program dahilinde etaplar halinde tüm mahallelerde devam edecek olan çalışmalarla Polatlı’da yollar ve kaldırımlar yaz sonuna kadar büyük oranda yenilenecek. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından yakından takip edilen eş zamanlı çalışmalarla Polatlı’nın yollarında bulunan bozukluklar giderilecek.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “2021 YILI ASFALT SEZONUMUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yıldızkaya; başlatılan çalışmalar dolayısıyla kendisine teşekkür eden mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen ve birlikte kaldırım taşı dizen Başkan Yıldızkaya; işçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Asfalt sezonunu açtıklarını ve çalışmaların program dahilinde tüm mahallelerde süreceğini belirten Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin açıklamasında; “ASKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda yollarımızı sıcak asfaltla buluşturmaya başladık. Kaldırım yenileme çalışmalarımız da eş zamanlı olarak devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından yapılan yolların tekrar bozulmaması adına ASKİ’nin altyapı ve kazı çalışmaları dolayısıyla beklemeye aldığımız noktalar var. Bu yollarda yapılacak altyapı çalışmalarının ardından; tüm mahallelerimizde program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2021 yılı asfalt sezonunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; yapımını tamamladığımız yolların hemşehrilerimiz tarafından sağlıklı günlerde kullanılmasını diliyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.