DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SANAYİ’DE 3 GÜNDE 15 BİN LİRALIK MALZEME ÇALINDI

SANAYİ’DE 3 GÜNDE 15 BİN LİRALIK MALZEME ÇALINDI

ABONE OL
3 Mayıs 2021 22:03
SANAYİ’DE 3 GÜNDE 15 BİN LİRALIK MALZEME ÇALINDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ESNAFA TAM KAPANMADA HIRSIZLARDAN DARBE: 3 GÜNDE 15 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDILAR

Polatlı Yeni Sanayi Bölgesi tam kapanma döneminde hırsızların hedefi oldu. Tam kapanma dönemini fırsat bilen hırsızlar gece gündüz demeden 3 gün içinde 15 bin liralık malzeme çalarak kayıplara karıştılar. Hırsızlık anları dükkanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Polatlı Yeni Sanayi Sitesinde son aylarda artan hırsızlık olayları tam kapanma süreci ile birlikte daha da arttı. Tam kapanma dönemini fırsat bilen hırsızlar gözlerine kestirdikleri bir dükkandan 3 günde 15 bin liralık malzeme çalarak kayıplara karıştırlar.

“GECE DEMİYORLAR GÜNDÜZ DEMİYORLAR, ÇALIYORLAR”

Hırsızlardan bıkan işyeri sahibi isyan etti. Sadece 3 gün içinde 15 bin liralık malzemesinin çalındığını belirten İşyeri Sahibi; “Güpe gündüz malzemeleri yavaş yavaş çalmışlar. Utanmadan 3 gün üst üste gelip çalışıyorlar. Gece demiyorlar gündüz demiyorlar, çalıyorlar.”diye konuştu. Konuyla ilgili şikayetçi olan iş yeri sahibi bir an önce hırsızların bulunmasını temenni etti. Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.