DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “KADİR GECESİ’Nİ İDRAK ETMENİN COŞKU VE HEYECANINI YAŞIYORUZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • DEMİR: “KADİR GECESİ’Nİ İDRAK ETMENİN COŞKU VE HEYECANINI YAŞIYORUZ”

DEMİR: “KADİR GECESİ’Nİ İDRAK ETMENİN COŞKU VE HEYECANINI YAŞIYORUZ”

ABONE OL
8 Mayıs 2021 15:37
DEMİR: “KADİR GECESİ’Nİ İDRAK ETMENİN COŞKU VE HEYECANINI YAŞIYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Kadir Gecesi münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Demir, mesajında şunları söyledi:

“Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Kadir Gecesini idrak ederken; zorda kalanları, yardıma ihtiyacı olanları düşünmeli, onların dertleriyle dertlenmeli, yaralarını sarmalıyız. Bu hepimize düşen büyük bir görev ve sorumluluktur.

Salgın sürecinde oldugunuz için Mübarek Kadir Gecesinde ve bayramda sevdiklerimizi telefonla arayarak her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirelim.

Gönül isterdi ki bu gecede camilerimizi doldurup yan yana gönül gönüle Kadir Gecesi’ni idrak edelim.  Dualarımız ülkemizin ve dünyamızın eski sağlıklı günlerine dönmesi için olacaktır. Rabbim bir dahaki Kadir Gecesi’nde mabetlerimizi doldurarak doya doya ibadet etmeyi nasip etsin İnşallah. Bu vesile ile Polatlılı hemşehrilerim ve tüm İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.