DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: “DSİ BÖLGE MÜDÜRÜNE GÜÇ YETİREMİYORLAR”

ÖZTÜRK: “DSİ BÖLGE MÜDÜRÜNE GÜÇ YETİREMİYORLAR”

ABONE OL
10 Mayıs 2021 19:09
ÖZTÜRK: “DSİ BÖLGE MÜDÜRÜNE GÜÇ YETİREMİYORLAR”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Polatlı’nın sulama sorununa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Öztürk, 15 gün içerisinde su verilmezse 200 bin dönüm tarım arazisinin kuruyacağını söyledi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Medya Ankara, Ankara Masası ve Redaktör Haber ortak canlı yayınına konuk oldu. Öztürk, Polatlı’da 200 Bin dönüm tarım arazisinin kurumak üzere olduğuna dikkat çekerek, araziye 15 gün içerisinde su verilmezse 200 bin dönüm tarım arazisinin kuruyacağını söyledi.

Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yanıtlayan İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk Polatlı’daki çiftçileri yakından ilgilendiren çarpıcı bir iddia paylaştı.

“BEN BURADA OLDUĞUM MÜDDETÇE POLATLI’YA SU YOK” DEMİŞ

Eskişehir’deki DSİ 3 Bölge Müdürü’ne Cumhur İttifakı milletvekillerinin bile güç yetiremediğini söyleyen İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Bölge Müdürü’nün Polatlı’dan giden 20 muhtara “Ben burada olduğum müddetçe Polatlı’ya su yok, bu suya benim ihtiyacım var.” dediğini söyledi. Başkan Öztürk “Görüntülerle sabit, böyle bir bürokrasi anlayışı olmaz. Vahşi sulamaya geçilmiş. Burada sulanan arazi Alpı Ovası’nda 20 bin dönüm, 20 bin dönüm araziye salma su veriliyor, vahşi sulama, su gidiyor nereye aktığı belli değil. Ama öbür tarafta 200 bin dönüm arazi, sanki bir taraf Güney Kıbrıs, bir taraf Kuzey Kıbrıs, Eskişehir de bizim, Ankara da bizim.”diye konuştu.

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk konu hakkında İyi Parti Genel Başkanı Koray Aydın’ın Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’ye soru önergesi verdiğini ve gelecek cevaba göre Polatlılı vatandaşlara müjde verebileceklerini de sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.