DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN AVCI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AVCI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ABONE OL
11 Mayıs 2021 08:39
BAŞKAN AVCI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN AVCI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Avcı, bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğunu vurguladı.

AVCI, ‘’ RAMAZAN AYI’NIN DAYANIŞMA RUHUNUN KUTSİYETİNİ  PAYLAŞTIK ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı,  Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,  “Pandemi sürecinde Sosyal Dayanışma’nın önemini, insanın sadece kendisi için değil, bir bireyi olduğu toplum ve çevre bilinciyle yaşamasnın gerekliliğini, Ramazan Ayı’nın içinde barındırdığı ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak duygusunun kutsiyetini bir kez daha anladık.” ifadelerinde bulundu.

AVCI, ‘’ POLATLI’LI HEMŞERİLERİMİZİN, ULUSUMUZUN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM’’

Sosyal Dayanışmanın en anlamlı örneklerinin verildiği Pandemi sürecinin, Ramazan ayının ve yüce dinimizin insanlık duygularımızı besleyen güzel ahlak değerinin gereği olarak sürdüğüne dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, “Yurttaşlarımız, komşusu açken tok uyunamayacağını, ihtiyaç sahiplerinin yanında olunması gerektiğini, cebinde yoksa da kalbinden vermenin önemini, siyaset hayatında, ticaret hayatında, sosyal hayatta insanı önceleyen yaklaşımların kıymetini, sadece kendisi için değil içinde bulunduğu toplum için yaşamanın erdemini hep birlikte idrak ettiysek, Ramazan Ayı’nın bizlere vermek istediği düşünceyi anlamışız demektir. Birbirimizle, arkadaşlarımızla, dostlarımızla,sevdiklerimizle, ailemizle, akrabalarımızla, sosyal dayanışma ile yanlarında olduğumuz hiç tanımadığımız ihtiyaç sahibi insanlarımızla kurduğumuz bağlarda insani değerlerimizi ortaya koyabilmemiz çevremizi, şehrimizi, ülkemizi ve dünyayı daha yaşanılır kılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde Ramazan aylarının huzurla, güvenle ve Dini Bayramlarımızın özgürce kutlanılmasını sağlayan başta Vatanımızın kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Milli Mücadele Kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Tüm Polatlı’lı Hemşerilerimizin, Ulusumuzun ve tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.Sağlıkla, huzurla, birlikte kutlayacağımız nice bayramlar temenni ediyorum. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.