DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN DEMİR, İSRAİL’E LANET OKUDU

BAŞKAN DEMİR, İSRAİL’E LANET OKUDU

ABONE OL
11 Mayıs 2021 08:56
BAŞKAN DEMİR, İSRAİL’E LANET OKUDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN DEMİR, İSRAİL’E LANET OKUDU

AK PARTİ İlçe Başkanı Aysel DEMİR; “Mübarek ramazan ayında Kudüste, Mescid-i Aksada yaşanılan İsrail, zulmünü şiddetle kınıyorum, lanetliyorum.”dedi.

Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, İsrail’in saldırılarını kınayan basın açıklaması yayımladı. Demir, açıklamasında şunları söyledi:

“İslamın ilk kıblesi, kudüsün ve Mescid-i Aksanın İsrail işgalinden kurtarılması bütün Müslümanların boynun borcudur. Olayların başladığı ilk günden beri ,Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz ,terör devleti İsraile yönelik her türlü kınama, uyarı ve lanetlemeyi yapmış, bütün dünyaya ilgili coğrafyaya dikkat çekmişler ,BMGK(Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi),ABD ve AB ile İslam Konferansı İşbirliği Teşkilatına çağrılarda bulunmuşlardır.

Fakat bütün dünya üç maymunu oynamaktadır. İsraile karşı, kör, sağır ve dilsizleri oynamaktadırlar. İşgalci İsrail, mübarek ramazan ayında saldırılarını artırmış ve Kudüste yerleşik Filistinli Müslüman kardeşlerimizi evlerinden barklarından çıkartarak Yahudi yerleşimcileri oralara yerleştirmektedirler. Kudüsün demografik yapısını değiştirerek orada mukim Müslümanları asimile ve göçe zorlayıp bölgeyi tamamı ile ele geçirmeyi planlamaktadır. Türkiyeden daha güçlü bir ses , dünyanın hiçbir ülkesinden ve kurumundan çıkmamaktadır. Kudüs ve Mescid-i Aksa ,kırmızı çizgimizdir.

Yüce ALLAH, Yahudi işgalci ve teröristleri EL KAHHAR ismi şerifi ile kahretsin, mazlumların, yetimlerin, öksüzlerin ve gariplerin gözyaşlarını dindirsin ve EL MÜNTEKİM ismi şerifi ile intikamlarını alsın inşallah. Bunların hesabı sorulacak inşallah.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.