DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BULACAK: “RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”
  • Meydan Haber
  • Genel
  • BULACAK: “RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

BULACAK: “RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

ABONE OL
11 Mayıs 2021 09:00
BULACAK: “RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BULACAK: “RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Bulacak, mesajında şunları söyledi:

“Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu vesileyle, Polatlılı Hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olan bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlam taşımaktadır. Ramazan Bayramı’nın manevi iklimi de, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirir, atalarımızdan bize miras kalan üstün değerlerimizi ebedi kılar. İslam âlemini saran bu kutlu günleri gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve muhabbet duygularının geliştiği müstesna günler olarak idrak etmeliyiz.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramını idrak etmeleri için de Kaymakamlığımızca gerekli tedbirler alınmıştır.

Bu özel günlerde başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Kovid-19 salgını ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle her ne kadar yüz yüze görüşemesek de dijital dünyanın bize sunduğu iletişim kanalları ile onların yanında olduğumuzu; sevinç ve kederlerini, varsa sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu hissettirelim. Kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin ailelerini de asla ihmal etmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Polatlılı Hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.