DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “HUZUR, SAADET, SELAMET GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

DEMİR: “HUZUR, SAADET, SELAMET GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

ABONE OL
11 Mayıs 2021 08:36
DEMİR: “HUZUR, SAADET, SELAMET GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEMİR: “HUZUR, SAADET, SELAMET GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Başkan Demir, mesajında şunları söyledi:

“Mübarek Ramazan bayramının başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Rabbimden, sevgi, kardeşlik, muhabbet, kucaklaşma, vuslat günleri olan bayram günlerini, hakkıyla idrak etmenizi diliyorum. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine daha fazla hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Kardeşlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı taşıdığı anlam ve öneme uygun olarak kutlamalıyız.

Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu salgın sürecinde insanlık ailesi olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek, Allah’ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağız.

Geleceğe ümit ve güvenle baktığımız bu güzel bayram gününde, yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla da olsa ulaşıp bu mutluluğu paylaşalım. Rabbim’den hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Polatlılı hemşehrilerimin olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan bayramının, tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.