DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: BAYRAMLARDA DARGINLIKLAR UNUTULUR

ÖZTÜRK: BAYRAMLARDA DARGINLIKLAR UNUTULUR

ABONE OL
11 Mayıs 2021 08:50
ÖZTÜRK: BAYRAMLARDA DARGINLIKLAR UNUTULUR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÖZTÜRK: BAYRAMLARDA DARGINLIKLAR UNUTULUR

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların kırgınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu günler olduğunu belirten Öztürk; Bayramımızın, milletimize ve memleketimize, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

BAYRAMLAR BAĞLARIN EN KUVVETLİ OLDUĞU GÜNLERDİR

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Rahmet ve bereket ayı Ramazanı uğurlayıp, Ramazan Bayramı’na erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramımızın, milletimize ve memleketimize, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bayramlar, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup gönüllerin birbirine yaklaştığı bu özel günler akraba, komşu, eş ve dostlarımızla ilişkilerimizi düzeltme konusunda bizim için bir fırsattır. Her günümüz bayram sofraları gibi mutluluk, bolluk ve bereket içinde olsun. Hayallerini kurduğumuz güzel bir gelecek için, İYİ bir Türkiye için Ramazan Bayramımız kutlu olsun.”

BAYRAMI EVDE GEÇİRECEK OLMANIN BURUKLUĞUNU YAŞIYORUZ

“Dünya olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle büyüklerimizi ziyaret edip ellerinden öpemeyeceğimiz bir Ramazan Bayramı geçirecek olmanın burukluğunu yaşıyoruz. Koronavirüs salgınında aile büyüklerimiz evinde yalnız bayram geçirmeyi beklerken, bu bayram onlara yalnız olmadığını hissettirmek için onları telefonla sık sık aramalıyız. Korona virüs salgını nedeniyle kısıtlı bir şekilde yaşayacağımız mübarek Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır.”

MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM

“Bayram sofrası etrafında hep bir arada oturabileceğimiz nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve koronavirüssüz bayramlara erişebilmeyi ümit ediyorum. Aziz milletimin ve İslam aleminin içinde bulunduğu zor şartların hepimizi kaygılandırdığı bugünlerde yüce Rabbimden huzur ve sıhhat niyaz ediyor, Polatlılı ve Ankaralı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm milletimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.