DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP VE ADD’DEN ALTERNATİF TÖREN

CHP VE ADD’DEN ALTERNATİF TÖREN

ABONE OL
19 Mayıs 2021 13:35
CHP VE ADD’DEN ALTERNATİF TÖREN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şube Başkanlığınca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Alternatif çelenk sunma törenine Belediye Meclis Üyeleri, parti ve dernek üyeleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Alternatif çelenk sunma töreni sonrasında Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şube Başkanı Av. Hatice Hatipoğlu basın açıklamasında bulundu.

Hatipoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“19 Mayıs 1919 Laik Demokratik Sosyal Hukuk Devleti Olan Türkiye Cumhuriyetinin Doğum Günüdür.

19 mayıs; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, ulusal Kurtuluş savasını başlatmasının ve “Benim Doğum Günüm” dediği günün 102. Yıldönümüdür. Kutlu olsun.

19 mayıs, Ateşin ve İhanetin çemberindeki Türk Milleti’nin, yok edilmeye çalışıldığı zaman diliminde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, yedi düvele baş kaldırışın, tam bağımsızlık yolunda ilerleyişinin, aydınlık günlere doğru yürüyüşünün, başladığı gündür. 19 Mayıs; Türk Milleti’nin kendi kaderini, kendi iradesi ile değiştirerek, Kaderini yeniden yazdığı, esarete, mandacılığa, kula kulluğa isyan bayrağını açtığı, eşsiz bir destanın başlangıcıdır. Ülkemiz bugün yeniden ,102 yıl önce kıyısından döndüğü uçuruma hızla sürüklenmektedir. O gün ulusça tarihin çöplüğüne attığımız emperyalist planlar, bugün, işbirlikçileri ile yeniden uygulanmaya çalışılmaktadır.

Ülkemiz bu gün yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar çemberinde, hukuksuzluğu kendilerine ilke edinenler ve ülke ekonomisini kişisel malları gibi görenler tarafından, tek adam rejimi ile demokrasiden uzaklaştırılmakta ve karanlık bir kaosa sürüklenmektedir. Bu gün ülkemizde; Atatürkçü Düşünce Sistemine olan inancımız ile Atatürk’ün , Gençliğe seslenişinde bizlere gösterdiği yoldan giderek ve EGEMENLİK KAYIKSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR sözleri ışığında demokratik parlamenter rejime dönmek için var gücümüzle mücadele etmek tek çıkar yolumuzdur. Türk İstiklal ve Cumhuriyetini sonsuza kadar koruyup kollayarak, Laik, Demokratik ,Sosyal, Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmak birinci görevimizdir. Özgürlük ve Bağımsızlık benim karakterimdir diyen, Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Türk Milletinin doğum günü olan 19 Mayıs kutlu olsun.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.