DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİNDEN GENÇLİK BANDOSU

POLATLI BELEDİYESİNDEN GENÇLİK BANDOSU

ABONE OL
19 Mayıs 2021 13:33
POLATLI BELEDİYESİNDEN GENÇLİK BANDOSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gezici bando konseri düzenledi.

Polatlı Belediyesince oluşturulan 19 Mayıs Gençlik Bandosu, Cumhuriyet Meydanından başlayarak şehrin birçok mahallesinde gezici konser verdi. Bando ekibi önce Cumhuriyet Meydanında yerini aldı. Meydandaki mini konsere Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da katılarak vatandaşlarla bir araya geldi, bayramlarını kutladı. Sonrasında marşlar eşliğinde Turan caddesi boyunca yürüyüş gerçekleştirildi. Banda ekibi daha sonra şehrin diğer mahallelerinde yürüyüş şeklinde konser gerçekleştirdi. Vatandaşlar evlerinin balkonundan ve pencerelerden bayraklarla bando ekibine eşlik etti.

VATANDAŞLAR; BAYRAKLARLA VE ALKIŞLARLA BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan Gençlik Bandosu gün boyunca tüm mahallelerde çaldığı marşlar ile bayram coşkusunu Polatlı’ya yaşattı. Cumhuriyet Meydanı’nda verdikleri konserin ardından hareket eden Polatlı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Bandosu; gün boyunca tüm mahallelerde dolaşarak marşlar ve şarkılarla vatandaşların Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden bayram coşkusuyla çalınan marşlara eşlik eden vatandaşlar; bayraklarla ve alkışlarla bayram coşkusuna ortak oldu.

Cumhuriyet Meydanı’nda verilen mini konser esnasında alanı ziyaret eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya vatandaşlarla sohbet ederek, gençlik bandosuna başarılar diledi. Turan Caddesi’nden alkışlarla hareket eden Gençlik Bandosu akşam saatlerine kadar Polatlı’nın tüm mahallelerini dolaştı. Gezi boyunca Gençlik Bandosu’na Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bağlı motorsiklet ekipleri eşlik etti. Gençlik Bandosu coşkusu hep bir ağızdan söylenen marşlarla gün boyunca şehrin sokaklarında sürdü. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.