DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI MERKEZLİ OPERASYONDA 27 KİŞİ YAKALANDI

POLATLI MERKEZLİ OPERASYONDA 27 KİŞİ YAKALANDI

ABONE OL
19 Mayıs 2021 06:29
POLATLI MERKEZLİ OPERASYONDA 27 KİŞİ YAKALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğünce üç ay süren ve Polatlı merkezli olmak üzere Ankara, Bursa, Eskişehir ve Kırşehir illerini kapsayan eşzamanlı operasyonda 27 kişi, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptıkları tespiti ile yakalandı.

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğünce yaklaşık üç ay süren çalışmalarda uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik 18.05.2021 tarihinde saat: 06.00’da ilçemiz merkezli olmak üzere Ankara, Bursa, Eskişehir ve Kırşehir illerini kapsayan eşzamanlı operasyonda AC.B, A.Y, B.Y, B.K, C.T, E.Y, E.K, F.Y, G.T, HB.T, H.B, H.K, İ.K, İH.Ö, M.K, M.Y, M.A, M.K, M.S, ME.T, MM.A, M.Y, N.Y, S.Ç, S.Y, T.Ö.ve V.B, isimli (27) şahıs yakalanmış olup, M.T.isimli şahsın da yapılan operasyon öncesi başka bir soruşturma dosyası kapsamında tutuklanmıştır.

Yakalanan şahıslardan kullanmak amacıyla uyuşturucu/uyarıcı madde satın alan (40) şahıs hakkında da uyuşturucu/uyarıcı madde kullanmak suçundan ayrıca işlem yapıldı.

Şüpheli şahısların evlerinde Bena ve Avcı isimli iki narkotik köpeği ile arama yapıldı.

Yapılan çalışmalarda ve şüpheli şahıslara ait ikametlerde yapılan aramalarda; 192,77 gram çeşitli türlerde uyuşturucu/uyarıcı madde, 56 adet uyuşturucu/uyarıcı hap ve çok miktarda uyuşturucu madde içiminde kullanılan materyal ile 1 adet silah ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup, tahkikat devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.