DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM MERKEZİ LGS VE YKS ÖNCESİ KAMPA GİRDİ
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM MERKEZİ LGS VE YKS ÖNCESİ KAMPA GİRDİ

POLATLI BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM MERKEZİ LGS VE YKS ÖNCESİ KAMPA GİRDİ

ABONE OL
25 Mayıs 2021 07:46
POLATLI BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM MERKEZİ LGS VE YKS ÖNCESİ KAMPA GİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi 20 Mayıs’ta başlattığı ücretsiz LGS ve YKS Kamplarıyla eğitimde fırsat eşitliği yaratmaya ve öğrencilere derslerinde yardımcı olmaya devam ediyor. Liselere Geçiş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak öğrenciler için Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi’ne bağlı uzman öğretmenler tarafından hazırlanan kampta yıl başından bu yana müfredatta bulunan tüm konular hızlandırılmış bir şekilde anlatılıyor. Polatlı Belediyesi’nin desteği ile eksiklerini tamamlayan 8. ve 12. sınıf öğrencileri; düzenlenen soru çözümleri, etütler ve deneme sınavlarıyla Liselere Geçiş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına hazır hale getiriliyor. 

Kamp kapsamında hazırlanan hızlandırılmış programa katılan öğrenciler düzenlenen dersler eşliğinde sınavlara dair tüm konuları pekiştiriyor. Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi tarafından 20 Mayıs tarihinde başlatılan LGS Kampı 15 gün, YKS Kampı ise 25 gün sürecek. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Destek Eğitim Merkezimiz aracılığıyla geleceğimizin teminatı gençlerimize sınavlarında destek olmaya devam ediyoruz. Liselere Geçiş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak tüm gençlerimizin gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.