DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: “GÜN, ÇİFTÇİNİN YANINDA OLMA GÜNÜDÜR”

ÖZTÜRK: “GÜN, ÇİFTÇİNİN YANINDA OLMA GÜNÜDÜR”

ABONE OL
28 Mayıs 2021 07:02
ÖZTÜRK: “GÜN, ÇİFTÇİNİN YANINDA OLMA GÜNÜDÜR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, geçtiğimiz gün Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral ile birlikte Ankara çiftçilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.  

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara çiftçilerine ziyaretlerini sürdürüyor. Öztürk çiftçi ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral ile birlikte Bala ilçesi çiftçileriyle bir araya geldi. Çiftçinin sorunlarının tüm partilerle el birliği içinde çözülebileceğini vurgulayan Öztürk, “Çiftçilerimizin sorunu çok; Yüksek maliyetler bir yanda, kuraklık sorunumuz var. Yaptığımız Kuraklık çalışmamızı çiftçilerimizle paylaştık ve çözüm için istişareler yaptık. Yığılıp dağ olan sorunlar belli, projeler çözümler de belli. Kuraklıkta sıkıntıya giren çiftçinin partisi olmaz. Bu, tüm siyasi partilerin el birliğiyle çözebileceği bir konudur. Gün, çiftçinin yanında olma günüdür.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.