DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
EVDE BAKIM YARDIMI ALAN ENGELLİ VE YAKINI İÇİN AŞILAMA BAŞLIYOR

EVDE BAKIM YARDIMI ALAN ENGELLİ VE YAKINI İÇİN AŞILAMA BAŞLIYOR

ABONE OL
1 Haziran 2021 12:54
EVDE BAKIM YARDIMI ALAN ENGELLİ VE YAKINI İÇİN AŞILAMA BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kovid-19’la mücadele kapsamında Evde Bakım Yardımından faydalanan 500 binin üzerindeki engelli kişi ve onların bakımını sağlayan yakınlarının aşılanmasına kademeli olarak başlanacağını açıkladı.

Bakan Yanık, Türkiye’nin hem gelişmiş sağlık altyapısı hem de sosyal hizmetlere verdiği özel önemle salgınla mücadelede tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

Salgının etkilerine karşı risk altında bulunan engellilerin Kovid-19’a karşı aşılanmasının özel önem taşıdığına işaret eden Yanık, şunları kaydetti:

“Ocak ayı içerisinde kuruluşlarımızda bakım hizmeti alan engellilerimizin aşılanması tamamlandı. Şimdi Evde Bakım Yardımından faydalanan 500 binin üzerinde engellimiz ve onların bakımını sağlayan yakınlarının aşılanması işlemine kademeli olarak başlanıyor. Salgınla mücadelemize özel destek veren Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya ve engellilerimizi salgının olumsuz etkilerinden korumak için çalışan tüm sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.